Butiker i närheten

Förfina mina resultat

0 magasins autour de moi

ABC Leksaker

4.1 / 5mer info
Alla produkter från ABC Leksaker
 • Kortspel Pipolo

  Kortspel Pipolo

  Ett roligt bluff-spel från Djeco som består av 44 stycken djur kort som kommer förpackade i en fin låda som är 8.5 x 12 x 3 cm. Spelet har plats för 2-4 spelare från 5-99 år. Speltiden är ungefär 10 min.

  Märke : djeco

  99 kr

  Leverans NC

 • Bata-Waf Kortspel

  Bata-Waf Kortspel

  Ett roligt kortspel som handlar om att tävla om vem som ka få den största hunden. Kortspelet kommer förpackat i en fin låda som är 85 x 115 x 30 cm. Spelreglerna är på Svenska. Från Djeco.

  Märke : djeco

  109 kr

  Leverans NC

 • Mistigri - Kortspel

  Mistigri - Kortspel

  Ett roligt kortspel som kommer förpackat i en fin låda som mäter 11.7 x 8.5 x 2.8 cm. Spelreglerna är på Svenska och spelet är ungefär ett 10 minuters spel. Den yngsta spelare börjar och spelet spelas klockvis. Från Djeco.

  Märke : djeco

  109 kr

  Leverans NC

 • Kortspel - Recto Verso

  Kortspel - Recto Verso

  Ett roligt kortspel från Djeco med olika djur. Här finns det plats för 2-4 spelare och speltiden är ca 15 minuter. Kortspelet innehåller 36 spelkort och är en perfekt sysselsättning under t.ex. resor.

  Märke : djeco

  89 kr

  Leverans NC

 • Korthållare för små händer (Djeco)

  Korthållare för små händer (Djeco)

  Ibland är det svårt att hålla i korten, speciellt om man har små händer. Den här söta katten hjälper till så det blir roligt och enkelt att hålla korten på plats.Från 3 årFrån DjecoKarins kommentar.Jag tog hem en till min 5 årige son och han blev jätte...

  Märke : djeco

  59 kr

  Leverans NC

 • Kortspel - Bisous Dodo

  Kortspel - Bisous Dodo

  Söta kort med temat läggdags från Djeco! Korten kommer i en förpackning som är 15.6 x 11.7 x 2.8 cm och är perfekt att ha med under t.ex. resor.

  Märke : djeco

  165 kr

  Leverans NC

 • Kortspel - Batasaurus

  Kortspel - Batasaurus

  Kortspel från Djeco för 2-4 spelare. Innehåller 48 kort. Speltid ca 10 minuter. Lådans storlek: 8,5 x 11,7 x 2,8 cm. Rekommenderad ålder: 5-99 år.

  Märke : djeco

  99 kr

  Leverans NC

 • Kortspel - Rapidofruit

  Kortspel - Rapidofruit

  Ett roligt kortspel för barn med frukt-tema. Du får 52 stycken kort förpackade i en låda som är 8.5 x 12 x 3 cm. Spelåldern är mellan 5-8 år och det finns plats för 2-4 spelare. Ett spel tar ca 15 min. Från Djeco.

  Märke : djeco

  99 kr

  Leverans NC

 • Zanimatch Kortspel

  Zanimatch Kortspel

  Ett roligt spel från Djeco som kommer förpackat i en fin låda som är ungefär 15,6 x 11,7 x 2,8 cm. Spelreglern är på svenska och det finns plats för 2-6 spelare!

  Märke : djeco

  159 kr

  Leverans NC

Fler produkter ABC LeksakerAlla produkter från ABC Leksaker

Reklam